My Cakes |
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

 

Heerlijke jam
zelf maar wat smaken gaan combineren 😊

1 kilo aardbeien
900 gram geleisuiker
klein beetje vanille essence
7 blaadjes munt
1 eetlepel peren suiker
2 eetlepels honing
80 ml gecondenseerde melk.
en een paar grammetjes liefde net hoeveel je in huis hebt

Kook de aarbeien met een bodempje water en bessensap en citroensap en de perensuiker tot de aardbeien tot moes zijn gekookt ik heb wel wat stukjes heel gelaten.
Strooi daarna de suiker erbij voeg de munt en de honing toe en kook 3 a 4 min goed door zet het vuur uit en roer de gecondenseerde melk erdoor.

Giet de jam over in de uitgekookte potjes doe de deksel erop en laat ze omgekeerd afkoelen

 

Geen reacties

Plaats een reactie